Οικογενειακό ξενοδοχείο Νεφέλη στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας

Καλώς ήρθατε στο δεύτερο σπίτι σας!

Ποιοι Είμαστε

Η Νεφέλη είναι το οικογενειακό μας ξενοδοχείο – καλώς ήρθατε στη σελίδα μας, είμαστε ο Παναγιώτης και η Γεωργία! Βρισκόμαστε στον Άγιο Νικήτα, τον παραθαλάσσιο παραδοσιακό οικισμό της βορειοδυτικής Λευκάδας, πάνω στον φημισμένο πεζόδρομο και μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Νεφέλη βρίσκεται στον Άγιο Νικήτα, ένα παραδοσιακό οικισμό της βορειοδυτικής Λευκάδας, μόλις 12χλμ από την πρωτεύουσα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο του Ακτίου, στα 30χλμ από τον Άγιο Νικήτα. Με μόνο 4 ώρες οδήγησης από την Αθήνα, οι επισκέπτες μας έρχονται οδικώς από την πρωτεύουσα – διαθέτουμε άλλωστε και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης!

Η Διαμονή σας στη Νεφέλη

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε; Η Νεφέλη δεν είναι απλώς ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, αλλά μια διευρυμένη οικογένεια. Η φιλική ατμόσφαιρα και η χαλαρή διάθεση είναι αυτά σας φέρνουν πίσω κάθε καλοκαίρι! Στο οικογενειακό ξενοδοχείο Νεφέλη έχουμε συνολικά 20 δωμάτια: 4 Studios και 16 Deluxe Rooms. Ανακαινίσαμε όλα τα δωμάτια το 2019, δίνοντας νέο αέρα στο χώρο μας και περισσότερη άνεση στις διακοπές σας!

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, καθώς και τις διαθέσιμες παροχές των δωματίων της Νεφέλης μας, στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας!

Εντυπώσεις

Νιώθουμε συγκίνηση, καθώς κάθε χρόνο εσείς, οι επισκέπτες μας, είστε όλο και περισσότεροι – πόσο μας αρέσει που η οικογένειά μας μεγαλώνει! Ευελπιστούμε οι φιλοξενούμενοί μας να νιώθετε πάντα το ξενοδοχείο Νεφέλη σαν το δεύτερο σπίτι σας.