Καλώς ήρθατε στην Λευκάδα

Διαμονή

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Η Νεφέλη δεν είναι απλώς ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, αλλά μια διευρυμένη οικογένεια. Η φιλική ατμόσφαιρα και laid-back διάθεση είναι αυτά που φέρνουν τους φιλοξενούμενούς μας πίσω κάθε καλοκαίρι!

Στο οικογενειακό ξενοδοχείο Νεφέλη έχουμε συνολικά 20 δωμάτια: 4 Studios και 16 Deluxe Rooms. Ανακαινίσαμε όλα τα δωμάτια το 2019 με καινούρια μπάνια, έπιπλα, κρεβάτια και στρώματα, δίνοντας νέο αέρα στο χώρο μας.

Παρέχουμε δωρεάν δυνατό wifi σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ιδιωτικό υπαίθριο parking που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, ακριβώς πριν την είσοδο στον πεζόδρομο του Αγίου Νικήτα.

Η Νεφέλη μας περικλείεται από 4 αίθρια που την «αγκαλιάζουν», προσδίδοντας στην αίσθηση χαλαρότητας, δροσιάς και ηρεμίας του ξενοδοχείου.

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, καθώς και τις διαθέσιμες παροχές των δωματίων της Νεφέλης μας, στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας!

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ βρίσκεται στο κέντρο του χωριού στο μοναδικό πεζόδρομο και σε απόσταση 80 μέτρων από τη θάλασσα. Χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρόσοψη του ξενοδοχείου, την είσοδο και μία από τις κοντινές παραλίες.

Εντυπώσεις

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια των επισκεπτών μας.