Ποιοι Είμαστε - Ξενοδοχείο Νεφέλη στη Λευκάδα, Άγιος Νικήτας

Ποιοι Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς και το ξενοδοχείο Νεφέλη

Καλώς ήρθατε στη Νεφέλη, το οικογενειακό μας ξενοδοχείο!

Εμείς, ο Παναγιώτης και η Γεωργία, χτίσαμε τη Νεφέλη μας το 1990 στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας.

Λίγα λόγια για μας:

Ο Παναγιώτης, συνταξιούχος δικηγόρος, είναι γέννημα-θρέμμα Αϊγκιώτης (στα Λευκαδίτικα αυτό σημαίνει ότι κατάγεται από τον Άγιο Νικήτα), ενώ η καταγωγή της Γεωργίας - που είναι πρώην καθηγήτρια - είναι από την Εξάνθεια Λευκάδας. Τα παιδιά μας, ο Ανδρέας και η Άννα, είναι μαζί μας κάθε καλοκαίρι και το ξενοδοχείο μας το "τρέχουμε" όλοι μαζί.

Και έτσι κάπως ξεκινά την ιστορία της η οικογένεια του ξενοδοχείου Νεφέλη!

Η Νεφέλη είναι για μας μια ευρύτερη οικογένεια: επιζητάμε να νιώθετε άνεση και χαλαρότητα στις διακοπές σας - όπως και στο σπίτι σας - και ευελπιστούμε, στον υπόλοιπο χρόνο, να έχετε μια νοσταλγική προσμονή για την επιστροφή σας στη Νεφέλη!

Έπειτα από μια απαράμιλλα δύσκολη χρονιά, στόχος μας είναι οι διακοπές σας μαζί μας να σας κρατήσουν ανανεωμένους ακόμα και μετά το πέρας του καλοκαιριού. Σας περιμένουμε και φέτος με την ίδια ανυπομονησία, παλιούς και νέους επισκέπτες!

Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και ευελπιστούμε να το κάνουμε για πολύ καιρό ακόμα.  Υποσχόμαστε να είμαστε πάντα κοντά σας – η Γεωργία, ο Παναγιώτης, η Άννα και ο Ανδρέας – προσπαθώντας να κάνουμε τη διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Ακολουθήστε μας στο Facebook ή στείλτε μας ένα email - θα χαρούμε να έχουμε νέα σας και να σας απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα!

Γεωργία & Παναγιώτης
Ξενοδοχείο Νεφέλη - Άγιος Νικήτας, Λευκάδα