Τι κάνει το ξενοδοχείο Νεφέλη να ξεχωρίζει;

Η Διαμονή σας στη Νεφέλη

Τι να περιμένετε όταν θα μείνετε μαζί μας!

Στο οικογενειακό ξενοδοχείο Νεφέλη έχουμε συνολικά 20 δωμάτια: 4 Studio Rooms και 16 Deluxe Rooms.

Πραγματοποιήσαμε ανακαίνιση σε όλα τα δωμάτια το 2019 - τοποθετώντας καινούρια έπιπλα, κρεβάτια και στρώματα coco-mat, αλλά και ανακατασκευάζοντας πλήρως τους χώρους μπάνιου - δίνοντας, έτσι, νέο αέρα στο ξενοδοχείο μας!

Τα Studio Rooms

Τα Studios κατασκευάστηκαν μόλις το 2000, βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν δικό τους κουζινάκι, ιδιωτική αυλίτσα και βλέπουν στον κοινόχρηστο κήπο.

Τα Studio Rooms είναι ιδανικά για οικογένειες και είναι η πρώτη επιλογή επισκεπτών που επιθυμούν να φτιάχνουν τα δικά τους γεύματα, ενώ παραμένουν δημοφιλή και στα ζευγάρια.

Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_40 Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_41 Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_42 Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_44

 

Τα Deluxe Rooms

Τα 16 δωμάτια της Νεφέλης είναι Deluxe Rooms και διαθέτουν μπάνιο, κλιματισμό, ιδιωτική βεράντα, TV, ψυγείο, και τηλέφωνο.

Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_4 accommodation nefeli hotel shower cabinHotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_15

Το Πρωινό

Κάθε πρωί στη Νεφέλη σερβίρουμε λαχταριστό πρωινό μπουφέ. Οι φιλοξενούμενοί μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πρωινό τους στο Breakfast Room, στη βεράντα του δωματίου τους, ή σε οποιοδήποτε από τα αίθρια του ξενοδοχείου μας.

 

Τα Αίθρια

Η Νεφέλη μας είναι ένα ξενοδοχείο που αγκαλιάζεται από 4 αίθρια:

Μπαίνοντας δεξιά, συναντάμε τον μικρό κήπο που περιφράσσεται από γλάστρες. Ο κήπος είναι κοινόχρηστος και ιδανικός για τους επισκέπτες των Studio Rooms, αφού είναι ακριβώς μπροστά στα δωμάτια.

hotel nefeli in lefkada Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_37 Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_38

 

Αριστερά της εισόδου έχουμε το όμορφο cocktail αίθριο, με τα τραπεζάκια του και μεγάλη ομπρέλα. Του δώσαμε το όνομα αυτό για προφανείς λόγους, αφού είναι ο τέλειος χώρος για ήρεμο χάζι το βραδάκι!

Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_28 nefeli corfu hotel in agios nikitasfacilities nefeli hotel yard

 

Προχωρώντας προς το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, έχουμε το πλακόστρωτο αίθριο, με τα 4 τραπεζάκια του, την αιώρα του και την πυκνή σκιά από δάφνες. Εκεί βρίσκουμε δροσιά ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες, όπου επικρατεί ησυχία. Επίσης, είναι ονειρεμένο μέρος για διάβασμα βιβλίου και χαλάρωση.

facilities hotel nefeli guestsfacilities nefeli hotel garden sitting room

 

Τέλος, στη Νεφέλη έχουμε το επάνω αίθριο, το οποίο συναντάμε στον 2ο όροφο. Εξίσου ήσυχο, το επάνω αίθριο « πνίγεται» από μία ελιά που του παρέχει σκιά, δροσιά και ατμόσφαιρα.

accommodatio hotel nefeli veranda accommodatio hotel nefeli balcony

 

↓  Δείτε μερικές ακόμα εικόνες του ξενοδοχείου μας, στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας!  ↓

facilities nefeli hotel the garden facilities nefeli hotel reception facilities nefeli hotel outdoors reception facilities nefeli hotel flowers welcome to nefeli hotel in lefkada nefeli hotel in lefkada facilities nefeli hotel window lefkada hotel nefeli in agios nikitasfacilities nefeli hotel gardenaccommodatio hotel nefeli entrancelefkada hotel nefeli in agios nikitasaccommodatio hotel nefeli sea viewaccommodatio hotel nefeli cozy bedroomaccommodatio hotel nefeli bedroomaccommodatio hotel nefeli double bedroomaccommodatio hotel nefeli double bedaccommodatio hotel nefeli bedaccommodation nefeli hotel elegant bedroomaccommodation nefeli hotel interioraccommodation nefeli hotel roomaccommodation nefeli hotel complexNefeli-hotel-agios-nikitas-leukada-greece-5Nefeli-hotel-agios-nikitas-leukada-greece-6accommodation nefeli hotel big bedroomaccommodation nefeli hotel bathroomNefeli-hotel-agios-nikitas-leukada-greece-30Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_43Hotel_Nefeli_family_Lefkada_Greece_agios_nikitas_44